BESTE KLATEN, DE BESTELLINGEN DIE GEDAAN WORDEN NA 25 MAART ZULLEN PAS VERSTUURD WORDEN VANAF 12 APRIL

 

                                                                VOLG ONS OP FACEBOOK                                           BINDVIDEO EN PRODUKT INFORMATIE

                                                                                                          

                                                    

 

ONZE VERSCHILLENDE WORKSHOPS STAAN WEER ONLINE, KLIK OP DE AFBEELDING

 

 

UW EXPERT IN VLIEGVISSEN EN VLIEGBINDEN

 

 

Zelf reeds meer dan 40 jaar ervaring in het vliegvissen en een 25 jaar in het vliegbinden. Maar dit is niet alles. Het Allfish Team heeft allen samen meer dan 150 jaar ervaring in binden en vissen. We hebben zelf een gebreveteerde casting instructeur in ons team. Zo kunnen we jullie met raad en daad bij staan in zowel het begin van jullie vliegviscarrière als voor de gevorderde vliegvissers.

Voor de volgende merken is onze webshop ook aangesloten op de voorraad van onze invoerder Fly Fish Europe. Dus als je zeker wil zijn dat bepaalde producten van deze merken effectief in de winkel zijn. gelieve dan eerst even contact op te nemen met ons. Voor bestellingen via de webshop zijn er producten die van uit het centraal magazijn tot bij ons moeten komen, hiervan wordt je hiervan verwittigd. Dit zal de levering met slechts 3 tot max 5 dagen verlengen.

                                                   LOON OUTDOORS - SIMMS - SCOTT - WATERWORKS LAMSON - MCLEAN - C&F DESIGN - REGAL - SCIENTIFIC ANGLERS - SMITH OPTICS

 

 

 

 

Zelf reeds meer dan 40 jaar ervaring in het vliegvissen en een kleine 25 jaar in het binden. Maar dit is niet alles. Het Allfish Team heeft allen samen meer dan 150 jaar ervaring in binden en vissen. We hebben zelf een gebreveteerde casting instructeur in ons team. Zo kunnen we jullie met raad en daad bij staan in zowel het begin van jullie vliegviscarrière als voor de gevorderde vliegvissers.

Voor de volgende merken is onze webshop ook aangesloten op de voorraad van onze invoerder Fly Fish Europe. Dus als je zeker wil zijn dat bepaalde producten van deze merken effectief in de winkel zijn. Gelieve dan eerst even contact op te nemen met ons. Voor bestellingen via de webshop en er zijn producten bij die uit het centraal magazijn tot bij ons moeten komen wordt je hiervan verwittigd. Dit zal de levering met slechts 3 tot max 5 dagen verlengen.

                                                   LOON OUTDOORS - SIMMS - SCOTT - WATERWORKS LAMSON - MCLEAN - C&F DESIGN - REGAL - SCIENTIFIC ANGLERS - SMITH OPTICS

                                            

All Fish KlantenkaartGratis verzending EU en VS voor kleine pakketten